Historie

Vores historie

BTS Industri Tekniks køleaktiviteter blev ved købet af Vestjydsk Køleteknik den 1.januar 1997 flyttet over i dette firma, som blev omdannet til et selvstændig anpartsselskab.

 

VESTJYDSK KØLETEKNIK ApS

VESTJYDSK KØLETEKNIK ApS  blev startet tilbage i 80’erne, og  har fået øget betydning med udvidelsen af køleaktiviteterne. Her er vi så i stand til at levere hele pakken, og det er så absolut en fordel for vore kunder. De behøver således kun at henvende sig ét sted, lige som vi bliver i stand til at tilrettelægge arbejdet, så der aldrig bliver tale om ventetid.

VESTJYDSK KØLETEKNIK ApS blev solgt til IM-Køleteknik A/S i foråret 2007 i forbindelse med generationskiftet hvor Torben Sørensen skulle på pension, ved samme lejlighed blev selskabet til et aktieselskab. Med overtagelsen bliver Vestjysk Køleteknik A/S nu et søsterskab til de i forvejen 11 afdelinger af IM Gruppen som ejes af Lars Frank som tilsammen har 120 ansatte.

VESTJYDSK KØLETEKNIK A/S  beskæftiger idag 3-4 kølemontører og firmaet råder over 4 servicevogne. Vestjydsk Køleteknik er hjemmehørende på Nordre. Fovrfeldvej 52 i Esbjerg, og herfra betjener man kunderne i de midt-, vest-, syd-, sønderjydske amter og offshore installationer i Nordsøen.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Vestjydsk Køleteknik A/S
Nordre. Fovrfeldvej 52
6715 Esbjerg N

CVR: 21111236

 

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor